Trường THCS Đào Duy Từ

Trường THCS Đào Duy Từ - Học Tập Và Làm Theo Tấm Gương Đạo Đức HỒ CHÍ MINH

OVERVIEW

This web page thcsdaoduytuhn.vn presently has a traffic ranking of zero (the lower the better). We have researched seventeen pages inside the website thcsdaoduytuhn.vn and found twenty-one websites referencing thcsdaoduytuhn.vn. I observed one public web accounts owned by thcsdaoduytuhn.vn.
Pages Analyzed
Links to this site
Social Links

THCSDAODUYTUHN.VN RANKINGS

This web page thcsdaoduytuhn.vn is seeing diverging levels of traffic all round the year.
Traffic for thcsdaoduytuhn.vn

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for thcsdaoduytuhn.vn

Last Year
Traffic ranking by day of the week for thcsdaoduytuhn.vn

LINKS TO BUSINESS

Trường THPT Đào Duy Từ - Hà Nội www.thptdaoduytu.vn - THPT Đào Duy Từ

Thầy cô và mái trường. Trường THPT Đào Duy Từ- Những bước đi năng động sáng tạo. Hội thi thanh lịch trường Đào Duy Từ HN-TN. TRƯỜNG THPT ĐÀO DUY TỪ QUA NHỮNG CON SỐ. Ngày hội truyền thống Đào Duy Từ năm 2012.

Mua Đồ chơi trẻ em LEGO Chính hãng 100 - Tomcity.vn - LEGO Việt Nam

Xếp hình Lego Creator 31049 - Trực Thăng Hai Cánh Quạt. Đồ chơi xếp hình Lego Ninjago 70602 - Rồng chiến mạnh mẽ của Jay. Đồ chơi xếp hình Lego City 60083 - Xe Ủi Tuyết.

WHAT DOES THCSDAODUYTUHN.VN LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of thcsdaoduytuhn.vn Mobile Screenshot of thcsdaoduytuhn.vn Tablet Screenshot of thcsdaoduytuhn.vn

THCSDAODUYTUHN.VN HOST

Our web crawlers diagnosed that the main page on thcsdaoduytuhn.vn took one thousand one hundred and thirty-one milliseconds to come up. I could not observe a SSL certificate, so in conclusion our crawlers consider this site not secure.
Load time
1.131 seconds
SSL
NOT SECURE
Internet Address
103.7.40.213

SERVER OPERATING SYSTEM AND ENCODING

I found that this domain is implementing the Apache/2 operating system.

Trường THCS Đào Duy Từ

DESCRIPTION

Trường THCS Đào Duy Từ - Học Tập Và Làm Theo Tấm Gương Đạo Đức HỒ CHÍ MINH

CONTENT

This web page states the following, "Tin tức - Sự kiện." Our analyzers saw that the web page said " Thầy cô và mái trường." The Website also said " TUẦN LỄ SINH HOẠT HÈ 2015. Giúp học sinh được họcTính chủ động - Tự chịu trách nhiệm, kiên trì, dũng cảm để hoàn thành công việc được giao. SƠ KẾT HỌC KỲ I Năm 2014 - 2015. GsTs Hà Huy Bằng trao thưởng cho hai học sinh đạt danh hiệu Học sinh xuất sắc. Trần Ngọc Hà và Đặng Nguyễn Hoàng Đăng. Không gian hiện đại, sạch sẽ luôn đem đến cho các em học sinh bữa ăn ngon miệng. Trang thiết bị học tập. Tin tức - Sự kiện." The website's header had Trường THCS Đào Duy Từ as the most important optimized keyword.

SIMILAR WEB SITES

Trường THPT Bắc Hà - Đống Đa - Trường THPT Bắc Hà - Đống Đa

Sứ mệnh và tầm nhìn. Mục đích và phương thức đào tạo. Thư ngỏ của Hội đồng giáo dục Trường. Cơ sở vật chất và điều kiện học tập. Mùa hè - Mùa thi - Mùa chia ly. Vì biển đảo quê hương. Thư ngỏ học sinh ngày cuối năm. Tuyển sinh trường THPT Bắc Hà Đống Đa. Những câu hỏi thường gặp khi xét tuyển vào trường. 10 lý do bạn nên chọn THPT Bắc Hà.

Trường THPT Chuyên

Tổ Vật lý - CN. Tổ Lịch sử - Địa lý - GDCD. Tổ Sinh học - TD - GDQP. Lịch tuần và thông báo. Tin Công đoàn - Đoàn Thanh niên. Tổ Vật lý - CN. Tổ Lịch sử - Địa lý - GDCD. Tổ Sinh học - TD - GDQP. Trường THPT Chuyên xếp thứ 20 trong 77 Trường THPT Chuyên, trên 2. 700 Trường THPT trong cả nước về điểm thi Đại học năm 2014. Chuẩn bị hành trang cho năm học mới.

A Little Bit of Mojo

This is just a place to record my random skewed perspective on things. Tuesday, January 15, 2013. The things that divide us. Monday, July 2, 2012. Hip, Smart and Unapologetic.

AskBrandyn Bandyn Curr - DeviantArt

Forgot Password or Username? Destroying the World with Comedy. Destroying the World with Comedy. This is the place where you can personalize your profile! Futur.